top of page
Teatro de los vidrios de la vendimia

NEW VISIONS

 

Добредојдовте во ‘Нови Визии’ театарска компанија! Ние сме колектив на уметници кои сакаме да креираме и изведуваме уметност за нашата заедница.

Ние сме инклузивна група со членови од целиот свет! Веруваме дека секој треба да има можност неговиот глас да биде слушнат во уметничката заедница. Идеата е да се ‘раскажат приказни коишто треба да бидат раскажани.’

New Visions ги поттикнува сите да партиципираат и да бидат вклучени! Ние сакаме театарот да биде достапен за сите во нашата заедница. Сите треба да имаат шанса да научат што е можно повеќе за уметноста и да ги развијат своите вештини.

Ако барате уметничка заедница, не гледајте понатаму! Контактирајте не за да станете член на нашиот тим или да резервирате билети за нашите претстојни изведби. Ве очекуваме!

bottom of page