top of page

ДА ЗБОРУВАМЕ

 

Слободно прашајте

Нови членови и идеи се секогаш добредојдени во New Visions! Пишете ни во чет боксот или преку нашите останати опции за контакт доколку имате прашања или коментари. Сакаме да слушнеме од нашата заедница! Ве очекуваме!

New Visions Theatre Company 

e-mail: jaz@newvisionstheatre.com

Тел: +420 605 848 789

WhatsApp: +1 (909) 354-2024

Facebook: @NewVisionsTheatreCompany

Ви благодариме за Вашата порака! Ќе ве контактираме што е можно поскоро.

bottom of page